Home alt Companie alt Presa

Premiera exclusiva - Primus Multicolor –chit de rosturi impermeabil si antibacterian in 14 de culori de la Baumix

alt
Baumix lansează un chit de rosturi premium pentru toate tipurile de plăci ceramice, marmură şi piatră naturală, montate la interior şi exterior alt

Bucureşti, 19 aprilie 2011: Pentru cei care pun accentul pe sănătate şi confortul din locuinţă, Baumix îşi adaugă în portofoliul de produse un nou chit de rosturi pentru placări ceramice-  Primus Multicolor.  

Noul chit Primus Multicolor a umplut un gol existent pe piaţa autohtonă, datorită faptului că este un chit de rosturi pentru toate tipurile de plăci ceramice, marmură şi piatră naturală  
(montate la interior şi exterior) disponibil în 14 culori, pentru o personalizare cât mai colorată a locuinţei. Astfel, culorile pot fi combinate cu uşurinţă cu gresia şi faianţa în culori complementare. De asemenea, chitul este impermeabil, antibacterian şi are un grad ridicat de flexibilitate şi rezistenţă.

 

Impermeabilitatea garantează autoprotecţia chitului şi mărirea durabilităţii placării, extrem de importante mai ales în medii umede. De asemenea, chitul este antibacterian, asigurând protecţia faţă de reacţii alergice şi micoze.

 

Primus Multicolor un produs original Baumix, creat în centrul propriu de cercetare şi dezvoltare al companiei.

 

Chitul este disponibil în găleată de 5 kg şi are un consum de 0,3-,0,6 kg/m².

 

Primul Multicolor este recomandat atât pentru spaţii supuse la acţiunea agenţilor de curăţare cât şi pentru spaţii cu umiditate ridicată, respectiv spaţii supuse la acţiunea permanentă a apei sau a razelor solare.

 

 

 

 

Despre Baumix:

 

Baumix este unul dintre cei mai importanţi producători de materiale de construcţii, unicul producător din România și Europa de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă, prezent pe piaţa din România încă din 2003. Compania are la ora actuală șase linii de producţie la Ploieşti cu o capacitate de producţie de 35.000 tone lunar.

 

Baumix oferă clienților săi produse la standarde europene, prin folosirea de materii prime din afara țării, a celor mai performante tehnologii de producție și a celui mai inovativ laborator de cercetare-dezvoltare.

alt© 2009 Baumix s.r.l. Toate drepturile rezervate. alt  Termeni si conditii de utilizare